Missie & identiteit

Heeft u vragen?
Bel ons (074) 2439070

Op De Reflector willen we samen groeien en ontdekken met open Bijbel. We leren kinderen om te groeien in liefde voor God, henzelf, anderen en de Schepping. Want zoals een Reflector schittert als hij beschenen wordt, zo schitteren kinderen als ze in het licht van Gods liefde mogen staan.

Onze school is een rijke leeromgeving, waarin onze leerlingen kennis opdoen, maar ook groeien als persoon en hun plek leren vinden in onze samenleving. Ons onderwijs in rekenen, taal en lezen is uitdagend en laat kinderen op het puntje van hun stoel zitten. Met thematische onderwijs leren kinderen over henzelf en de wereld. Zo worden ze gestimuleerd om hun gaven en talenten te ontdekken, te ontwikkelen en uit te delen. We doen dat in een betrokken en open schoolklimaat, waarin elk kind gezien wordt. We willen daarbij dat onze school een plek van hoop is in onze wijk en stad. De bron van ons onderwijs is de Bijbel, die iedere dag open gaat. Zo leren we samen Jezus te volgen.

In het identiteitsdocument van Scholengroep Hannah hebben we samen met andere Hannah-scholen opgeschreven wat onze diepste wortels zijn. De Reflector is begonnen als een school van en door gereformeerde ouders, maar is inmiddels het thuis voor allerlei christenen uit heel Hengelo. De Bijbel ligt bij ons iedere dag open, als het hart van onze school. Iedereen die dat aanspreekt en op zoek is naar een hoopvolle en warme plek voor kinderen is van harte welkom voor een kennismaking

Kennismaken met onze school? Neem dan contact met ons op.